Тамњаника.Вино произведено од аутохтоне српске сорте грожђа – тамјанике. Одликује се сламасто жутом бојом са зеленкастим одсјајем. Импресивно снажан, препознатљив мирис изворне тамјанике са нотом егзотичног воћа и благо израженим хербалним тоновима. Живо, нервно вино са веома свежом и балансираном ароматском снагом, заокруженог и дуготрајног накнадног укуса. Кристална бистрина овог вина и благе зеленкасте нијансе као да наслућују минералност која краси ово вино, благи тонови лимете у позадини – вино врхунске елеганције. Из овог вина се понајвише издиже тај чудесни мускатни осећај, препознатљив на неколико метара у круг. Баш као мирис тамјана што се из кандила извија и допире до свих којима је срцу мио. И преко потребан…Вино за које смо сигурни да може да испрати комплетан мени: од предјела и салате, преко главних јела, до десерта. Ипак, препоручујемо уз традиционалну српску кухињу. Сервирати расхлађено, на температурама од 10° до 12°Ц.


УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"

субота, 29. јул 2017.

KAUP: STARA PLANINA 2015.Објављено је 03.03.2015.
Изузетност Старе планине сувишно је објашњавати неком ко ју је видео. Она је нешто што би се могло назвати "лектиром" за сваког љубитеља природе и зато смо одлучили да наш календар активности, не само да ће је имати, већ смо овој акцији дали и посебан приоритет.
Овим кратким филмом смо желели да вам дочарамо како ће то изгледати овог лета. И ако закључите да се ради о акцији коју не смете пропустити - у праву сте, јер управо то желимо да кажемо и за ту тврдњу преузимамо комплетну одговорност!
Добро нам дошли :-)

Нема коментара:

Постави коментар

Популарни постови